Bij de expert zelf

Soms zijn er situaties en dan wilt u alleen het allerbeste. Geen reguliere groepstraining, geen reguliere thema’s en geen reguliere Rieel-trainer. U wilt een individuele sessie met Diana Mouw-van Riel zelf. Iets speciaals dus. En deze speciale situatie vraagt om een speciale aanpak: een masterclass bij Diana.

Veelzijdige masterclass

Diana Mouw-van Riel is een echte expert in het secretaressevak en directeur/eigenaar van Rieel~organisatieverbeteringen. Steeds meer organisaties, journalisten en collega-instituten maken gebruik van haar kennis en kunde. Het is nu ook mogelijk om als individuele secretaresse of manager een of meerdere sessie(s) met haar te boeken. Of u nu vastloopt in uw werk, van mening bent dat de samenwerking tussen manager en secretaresse beter kan, u de ideale baan maar niet vindt of een concreet vaktechnisch probleem hebt: Diana helpt gegarandeerd!

Eenvoudig regelen

Een masterclass bij Diana Mouw-van Riel is eenvoudig te regelen. Formuleer uw vraagstuk zo concreet mogelijk. Bel of e-mail haar rechtstreeks via 06-30 17 43 42 of diana.van.riel@rieel.nl. Regel het vandaag nog: maak een afspraak, vraag om een vaste prijsafspraak en boek snel resultaat. De kosten van een individuele masterclass zijn vanaf 795 euro exclusief btw.