Secretaressetrainingen met open inschrijving

Rieel verzorgt groepstrainingen met een open inschrijving voor secretaresses. De trainers van Rieel zijn specialisten in het secretaressevak. De deelnemers werken in uiteenlopende sectoren. Hierdoor leert iedereen ook op een vanzelfsprekende manier van elkaar.

Programma 2019 Rieel

Kennis opfrissen of nieuwe vaardigheden aanleren: Rieel biedt het allemaal! Trainingen met een open inschrijving bieden een maximaal leereffect. Interesse? Bekijk alle mogelijkheden in het totaaloverzicht van deze trainingen voor secretaresses. Aanmelden? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.

Groepstrainingen bij Rieel

Tijdens onze trainingen wisselen wij theorie en oefeningen in een prettig tempo af. Wij schenken veel persoonlijke aandacht aan elke secretaresse. Daarom hebben de groepen maximaal twaalf deelnemers. Als bewijs van deelname ontvangt iedere secretaresse een certificaat. Dit geldt overigens ook voor onze maatwerktrainingen voor groepen binnen organisaties.

Locatie, kosten en voorwaarden

Rieel verzorgt trainingen door heel Nederland. De locatie wordt zo veel mogelijk afgestemd op de deelnemende secretaresses en is altijd goed bereikbaar met trein en auto.

U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten van een hele trainingsdag zijn 450 euro. U volgt een compleet programma (= vier dagtrainingen) voor 1.475 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren. Annulering door een secretaresse kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.

Liever een maatwerktraining?

Naast secretaresseopleidingen met een open inschrijving geeft Rieel ook maatwerktrainingen voor groepen of individuele medewerkers van uw organisatie. Specifieke individuele vragen pakken we graag voor u op via begeleiding op de werkplek.

Schrijf nu in!