Bedrijfs- en organisatiekunde

Schrijf nu in! 

Topmanagers verwachten steeds vaker dat hun secretaresse kan meedenken, meepraten, voorbereiden, adviseren en spiegelen. Een echte sparringpartner dus! Deze leergang biedt jou het benodigde fundament.

Leergang post-hbo Bedrijfs- en organisatiekunde
vrijdag
07-09-2018
vrijdag
12-10-2018
vrijdag
02-11-2018
vrijdag
23-11-2018
vrijdag
14-12-2018
Strategisch managementManagement en leidinggevenDynamiek in
organisaties
Interne
bedrijfsvoering
Zakelijk communiceren

Locatie: nader te bepalen. Afhankelijk van de woon- en werkplaats van de deelnemers, kiezen wij de meest gunstig gelegen locatie voor iedereen. 
Startdatum: 7 september 2018. De tijden zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

De post-hbo leergang is speciaal ontwikkeld voor secretaresses die succesvol de Secretaressehogeschool volgden. Uiteraard zijn andere secretaresses ook welkom. Zij dienen vooraf wel hun hbo-niveau aan te tonen door middel van hun cv, huidig functieprofiel en/of een telefonische intake.

Kosten

De kosten voor de leergang post-hbo bedragen 2.250 euro. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw. Voor secretaresses die de opleiding zelf betalen, bieden wij een gunstige betalingsregeling in vijf gelijke termijnen.

Liever een andere leergang post-hbo of andere data, kijk dan op de overzichtspagina of informeer naar de mogelijkheden van een programma op maat.

Schrijf nu in!