Centraal voor de groep

Schrijf nu in!

Voor ervaren secretaresses met de ambitie zelfverzekerd in en voor groepen te spreken, als deelnemer, als gastspreker, als voorzitter of zelfs als trainer.

Leergang post-hbo Centraal voor de groep
vrijdag
16-11-2018
vrijdag
14-12-2018
vrijdag
18-01-2019
vrijdag
22-02-2019
vrijdag
29-03-2019
Leerstijlen en didactische vaardighedenCreatieve werkvormenInspelen op verschillen in de groepOntwikkelen van een lesprogrammaOmgaan met weerstanden

Locatie: nader te bepalen. Afhankelijk van de woon- en werkplaats van de deelnemers, kiezen wij de meest gunstig gelegen locatie voor iedereen.
Startdatum: 16 november 2018. De tijden zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.
De thema’s en inhoud van de trainingsdagen staan vast, maar de titels en volgorde van de trainingen kunnen nog gewijzigd worden.

De post-hbo leergang is speciaal ontwikkeld voor secretaresses die succesvol de Secretaressehogeschool volgden. Uiteraard zijn andere secretaresses ook welkom. Zij dienen vooraf wel hun hbo-niveau aan te tonen door middel van hun cv, huidig functieprofiel en/of een telefonische intake.

Kosten

De kosten voor de leergang post-hbo bedragen 2.250 euro. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw. Voor secretaresses die de opleiding zelf betalen, bieden wij een gunstige betalingsregeling in vijf gelijke termijnen.

Liever een andere leergang post-hbo of andere data, kijk dan op de overzichtspagina of informeer naar de mogelijkheden van een programma op maat.

Schrijf nu in!