Al ruim twintig jaar werk ik als trainer en adviseur.  Mijn doel: vakgenoten naar een hoger niveau brengen. Na al die jaren is het nu tijd voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Om dit te realiseren doe ik een stap terug. Per 1 juli aanstaande draag ik de Rieel-trainingen en de Secretaressehogeschool over aan collega-trainers. Wel blijf ik achter de schermen betrokken.

Dit betekent dat dit de allerlaatste Rieel-Info is en dat ik stop met de vacaturetips. Met veel plezier heb ik jarenlang mijn lezers voorzien van adviezen, nieuwtjes en mijn mening over de ontwikkelingen. Uiteraard ben en blijf ik op persoonlijke titel te volgen via social media. Daar deel ik later ook graag informatie over mijn nieuwe loopbaan.

Ik bedank iedereen voor het vertrouwen. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie  van mij geleerd hebben, en ik van jullie. En dat heb ik enorm gewaardeerd. Ik wens jullie allen een succesvolle toekomst. Onderscheid je van anderen en kies altijd voor persoonlijke ontwikkeling!

’s-Hertogenbosch, juni 2019
Diana Mouw-van Riel